Onze partners

Dumoco is een stichting waarin partijen samenwerken aan optimale dienstverlening op het gebied van mobiliteit.

Regiecentrale
is een projectorganisatie. Sinds de oprichting in 2007 is Regiecentrale gespecialiseerd in doelgroep specifieke dienstverlening voor OV en fiets. Onze projectmanagers, servicedesk- en backoffice medewerkers nemen u het gehele proces met de reiziger uit handen. 
Regiecentrale Travelcards 
is specialist in het ontwikkelen, uitgeven en beheren van OV-chipkaarten. Regiecentrale is een door Trans Link Systems gecertificeerde Bedrijvenkaartaanbieder.

Mobiliteitsfabriek
bestaat sinds 2011 en richt zich voornamelijk op gestandaardiseerde dienstverlening op het gebied van mobiliteit. Mobiliteitsfabriek beschikt over een breed inzetbaar IT systeem waarin diensten van mobiliteitsaanbieders als TLS, NS, Greenwheels, Q-Park, Yellow Brick, OV-fiets via één portaal toegankelijk zijn.

Wij Mobi
bestaat sinds 2013 en is gespecialiseerd in deelsystemen en budgetoplossingen voor OV. De oplossingen van Wij Mobiliteit leveren declaratiegemak en beperken de risico’s van het gebruik van mobiliteitskaarten.

Reisbalans
richt zich vooral op administratieve lastenverlichting. Reisbalans biedt het best beschikbare pakket voor reiskostendeclaraties, kilometer- en rittenregistratie, verantwoording van OV-kaartgebruik en voor een persoonlijk mobiliteitsbudget.

Contact
Telefoon

088 - 9343406

E-mail
Bezoekadres

Utrechtseweg 9

3811 NA Amersfoort

Kaart retourneren

Antwoordnummer 4749

3500 SJ Utrecht

Postadres

Postbus 694

3800 AR Amersfoort

Dumoco is een initiatief van Mobiliteitsfabriek en RC-BKA