Image by Jorik Kleen

Greenwheels

Vervoerder: Greenwheels

Hulp nodig?

Greenwheels biedt flexibele deelauto's aan. Je kunt een deelauto huren vanaf € 0,24 per minuut. Je vindt de deelauto's op diverse locaties in de stad. Na afloop van de rit zet je de auto terug op de originele parkeerplaats. 

Hoe werkt het?

Voorbereiding

1. Zodra je de Dumoco OV-chipkaart hebt ontvangen maak je een persoonlijk account aan bij Greenwheels. Download hierbij de Greenwheels app in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android). 

2. Vul jouw persoonlijke gegevens in om een account aan te maken.

3. Volg alle stappen uit volgens de instructie in de app om de registratie te voltooien.

Reserveren van een Greenwheels auto

4. Zet de locatievoorziening op jouw telefoon aan om de dichtstbijzijnde Greenwheels auto te kunnen vinden en selecteer voor het reserveren van de auto een tijdstip.

5. Open de auto via de app.

6. Pak de boordcomputer uit het dashboardkastje.

7. Trek de sleutel uit de boordcomputer en start de auto.

Voorschieten en gebruiksvoorwaarden

De gemaakte ritten met de Greenwheels auto dien je zelf voor te schieten. Bewaar hierbij de facturen goed, zodat je deze bij ons kunt declareren. Stuur hierbij een mail naar klantenservice@dumoco.nl. Je ontvangt het bedrag terug op jouw persoonlijke rekening en wij brengen het in mindering op het tegoed. 

Dumoco is niet verantwoordelijk voor het gebruik van Greenwheels. De gebruiksvoorwaarden van Greenwheels kan je hier vinden.